ЖИТТЯ

Семенівка розгромила “Дніпро” у фіналі кубка Переяславщини з футболу: фоторепортаж

У фіналі кубка Переяславщини з футболу майже не було інтриги. “Дніпро” відзначився першим, але розгромно програв.

Вчора, 23 жовтня, відбувся фінал кубка Переяславщини з футболу. На стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі зустрілися дівичківський “Дніпро” та Семенівка зі Студениківської ТГ. Цьогорічний чемпіон району забрав ще й кубок – Семенівка перемогла 5:1. Про це повідомляє Інформатор.

Краще розпочали матч дівичківці: вже на старті відкрили рахунок і мали ще кілька гарних нагод, щоб закріпити свою перевагу. Однак зрозуміло, що й семенівці небезпечно відповідали. Один із контрвипадів завершився голом Владислава Петровського – 1:1. Потім чемпіони притиснули й відзначилися ще двічі, практично перетворивши другий тайм у формальність.

Схоже, й дівичківці відчули, що поступаються своїм суперникам у майстерності, бо в другому таймі як такої боротьби майже не було. Арбітр Владислав Столяренко поставив по одному пенальті в кожні ворота. Семенівка своєю нагодою скористалася, а “Дніпро” – ні. При цьому семенівці змогли відзначитися ще й з гри. Тож фінал завершився розгромом, а інтрига в ньому трималася щонайбільше третину гри. Семенівка цього сезону не має рівних у футбольній Переяславщині.

У першому таймі ще була інтрига

Семенівка більше атакувала

Уже перший тайм закінчився з рахунком 3:1 на користь Семенівки

Семенівка швидко зрівняла рахунок

Емоції будуть вже після матчу

“Дніпро” також проводив атаки

У відборі відпрацьовували всі

Одна із атак дніпрян

Семенівка реалізувала пенальті…

… а “Дніпро” – ні

Медалі для переможців

Капітаном Семенівки у фіналі був Юрій Галайтата, він і отримав кубок від голови федерації Владислава Столяренка

Семенівка – володар кубка Переяславщини-2021

Нагадаємо, що Семенівка виборола чемпіонство району з футболу лише в останньому турі. У Переяславі вона перемогла “Матадор” 1:0.

Віталій Усик

Нагору