ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах 30 жовтня може не бути світла: де та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та шести селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з ремонтними роботами та роботами споживачів чи суміжних ліцензіатів.

У суботу, 30 жовтня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Виповзках, Великій Каратулі, Малій Каратулі, Переяславському, Воскресенському та Травневому у зв’язку з ремонтними роботами та роботами споживачів чи суміжних ліцензіатів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Суворова, Толстого, Глінки, Кутузова, Панаса Мирного, Пасічній, Гагаріна, Петропавлівській, Ярослава Потапенка, Тичини, Героїв Дніпра, Степана Разіна, Прибережній, Чайковського, Лермонтова, Олександра Невського, Міщанській, Адама Міцкевича, Ярослава Мудрого, Героїв Чорнобиля, Богданівській, Кузнєцова, Павла Тетері, Корнійчука, Лесика, Короленка, Новокиївське шосе, Шевченка, Музейній, Поліській, Дніпровській, Літописній, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Гаяринській, Гоголя, Анатолія Ніколенка, Золотоніське шосе, Ромашковій, Черняховського, Ганни Самутіної, Підварській, Квітки-Основ’яненка, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Гайдамацькій, Крайній, Магістральній, Східній, Привітній, Індустріальній, Ватутіна, Сергія Лазенка та на провулках Гагаріна, Толстого, Лермонтова, 1-му Петропавлівському, Музейному, Береговому та Гаяринському.
  • у Виповзках (Ташанська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Квітковій, Свято-Троїцькій, Шевченка, Садовій, Перемоги та Луговій.
  • у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – на вулицях Садовій, Польовій, Володька, Сахна, Кільцевій, Горького, Квітковій, Шкільній, Кооперативній, Середній, Перемоги, Гагаріна, Жовтневої Революції, Набережній, Шевченка, Переяславській та на хуторах Плескачі та Мар’янівка.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Заводська.
  • у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) – на вулицях Центральній, Набережній, Василенка, Польовій, Зарічній, Небесної сотні, Переяславській, Ярмоленка та на провулку Ярмоленка.
  • у Воскресенському (Ташанська ТГ) – на вулицях Центральній, Польовій, Садовій, Набережній, Зарічній, Шевченка, Івана Франка.
  • у Травневому (Ташанська ТГ) – на вулицях Переяславській, Зарічній, Центральній, Леніна.

Нагадуємо, що з кожним роком Хелловін стає все популярнішим святом в Україні. Тож чимало людей вже активно готуються та декорують приміщення. У яку суму грошей це може обійтися?

Юлія Кравченко

Нагору