ЖИТТЯ

Погода на 4 листопада: у Переяславі буде хмарно, але без опадів

У Переяславі протягом дня буде хмарно, а вночі на небі з’являться зірки. Найтепліше буде вдень – 12 градусів.

У четвер, 4 листопада, у Переяславі протягом дня буде хмарно, але вночі на небі можна буде побачити зірки. Опадів не прогнозують. Найхолодніше буде вранці та вночі – 7 градусів з позначкою плюс. Максимальна температура буде вдень, о 14:00, – 12 градусів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру зросте до 7-12 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 83 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 4 листопада – 9 годин 36 хвилин. Завтра день стане коротшим на чотири хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:49, а захід – о 16:25.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1957-му – 14,9 градуса тепла, а найнижчу в 1979-му – 12,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

4 листопада відзначають свято Казанської ікони Божої Матері. Цей день вважався найбільш сприятливим для весіль. У природі відчувається різкий перелом погоди. Якщо на Казанську день розпочнеться туманом — слід чекати відлиги, ясний день — до похолодання. Якщо “небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде”.

Оксана Симоненко

Нагору