ЖИТТЯ

В Україні стало менше антивакцинаторів: результати опитування

За результатами опитування в Україні стало більше людей, які підтримують вакцинацію. Тих, хто не хоче робити щеплення, вже менше 50%.

В Україні стає менше антивакцинаторів і більше охочих зробити щеплення від коронавірусу. Не бажаючих робити щеплення вже менше 50%. У липні більша частина респондентів (53%) заявили, що швидше не збираються робити щеплення, а 18% були вакциновані і ще 26% хотіли вакцинуватися від COVID-19. Про це повідомляє Інформатор Україна. 

Наприкінці жовтня не бажаючих робити щеплення стало 43%, а 36% були вакциновані й ще 18% збираються щепитися від коронавірусу. Опитування проводила група “Рейтинг” з 21 по 23 жовтня 2021 року серед 2500 респондентів методом телефонних інтерв’ю на всіх контрольованих територіях України. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95 становить не більш як 2%.

Нагадаємо, що 1 листопада в Україні набувають чинності зміни, які Кабмін нещодавно вніс до правил дорожнього руху. Нові правила стосуються не лише водіїв автомобілів, а й велосипедистів та пішоходів. Детальніше про них ви можете дізнатись тут. 

Нагору