ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах 6 листопада можуть відключити світло

Світла завтра може не бути у Переяславі та трьох селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з ремонтними роботами.

У суботу, 6 листопада, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Ташані, Дівичках і Дем’янцях у зв’язку з ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 17 години: 

  • у Переяславі – на вулицях Суворова, Толстого, Глінки, Кутузова, Панаса Мирного, Пасічній, Гагаріна, Петропавлівській, Ярослава Потапенка, Тичини, Степана Разіна, Чайковського, Лермонтова, Олескандра Невського, Міщанській, Адама Міцкевича, Ярослава Мудрого, Героїв Чорнобиля, Павла Тетері, Корнійчука, Лесика, Короленка, Новокиївське шосе, Шевченка, Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Гаяринській, Гоголя, Анатолія Ніколенка, Золотоніське шосе, Музейній, Ромашковій, Черняховського, Ганни Самутіної, Квітки-Основ’яненка, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Гайдамацькій, Крайній, Магістральній, Східній, Привітній, Індустріальній, Ватутіна, Сергія Лазенка та на провулках Гагаріна, Толстого, Лермонтова, Музейному, Краєвидному, 1-му Петропавлівському, Підварському та Гаяринському.

З 8 до 18 години: 

  • у Ташані (Ташанська ТГ) – на вулицях Переяславській, Шевченка, Житника, Луговій, Леніна, Перемоги та Польовій.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Жовтневої Революції, Горького та Гагаріна.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Слави та Шевченка.

Нагадуємо, що в Переяславі жінка пішла з дому третього листопада й до цього часу не повернулася. Вона хворіє на шизофренію та зловживає алкоголем.

Юлія Кравченко

Нагору