ЖИТТЯ

У Переяславі чоловіка, який п’яний лаявся в суді, не вдалося покарати: чому

П’яний чоловік у приміщенні суду Переяслава нецензурно лаявся, чим порушив громадський порядок. Втім, його так і не вдалося притягнути до відповідальності.

2 серпня цього року чоловік, перебуваючи в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду в стані алкогольного сп’яніння, нецензурно лаявся. Цим порушив громадський порядок. 2 листопада суд прийняв рішення у цій справі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на судову постанову.

Як ідеться в постанові, на виклики суду для розгляду справи чоловік не з’явився 16 серпня, 27 серпня, 3 вересня, 15 вересня, 28 вересня, 11 жовтня, тому суд неодноразово відкладали. Постанови про привід обвинуваченого працівники відділу поліції не змогли виконати, тому що він не проживав за зареєстрованою адресою, не мав роботи та вів бродячий спосіб життя.

2 листопада суд все-таки визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Втім, згідно з ч. 2 ст. 38 КУпАП, стягнення на винуватця можна накласти не пізніше як через три місяці з дня вчинення правопорушення. Зважаючи на те, що чоловік вчинив порушення 2 серпня, справу закрили, тому що минув строк притягнення людини до адміністративної відповідальності.

Нагадуємо, якщо ви шукаєте роботу – зверніться до центру зайнятості. Скільки жителів Переяславщини зверталися до центру та які актуальні вакансії зараз є, дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору