Змішайте інгредієнти, вилийте тісто у форму, відправте в духовку – і чудовий пиріг з ніжним тістом готовий.
Про спосіб приготування пирога розповість Інформатор.
Продукти:
- 1 ч.л. масла
- 250 г борошна (а також для присипки)
- 1 яйце
- 50 мл рослинної олії
- 250 мл молока
- ½ ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 2 ч.л. дріжджів
- 150 г шинки
- 150 г твердого сиру
- 1 ч.л. кунжуту
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Круглу форму для випікання змастіть вершковим маслом і присипте невеликою кількістю борошна.
- Яйце збийте вінчиком до однорідності з олією та теплим молоком. Борошно просійте і змішайте із сіллю, цукром та дріжджами.
- Всипте сухі інгредієнти до молочної суміші, ретельно перемішайте вінчиком. Накрийте рушником тісто і залиште в теплому місці на 15-20 хвилин.
- Шинку наріжте тонкими скибочками, сир натріть на великій тертці. Вилийте у форму половину тіста, зверху викладіть шинку та сир.
- Залийте начинку тістом, що залишилося. Посипте кунжутом і випікайте пиріг 40-50 хвилин до готовності.