ЖИТТЯ

Крадіжка в супермаркеті, чоловік з ножем та побиття: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 13 листопада переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 13 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:38. Єрківці (Дівичківська ТГ), вулиця Бригада. З.Ю. 1984 р.н. повідомив, що протягом двох тижнів невідомі проникли до гаражного приміщення та викрали бензопилу, дроти електроживлення, інструменти та особисті речі. За цим фактом склали протокол за статтею 185 ККУ (Крадіжка).  

10:41. Світанок (Циблівська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Сталася ДТП – зіштовхнулися автомобілі Toyota Land Cruiser та “Москвич”. Водій Toyota П.С. 1967 р.н. отримав забій грудної клітини та набряко-болісний синдром, його не госпіталізовували.

19:23. Переяслав, вулиця Крупської. Б.А. 1992 р.н. повідомила, що під будинком сидить її чоловік Б.І. у стані алкогольного сп’яніння та з ножем в руках. У будинку, за її словами, було п’ятеро дітей. Додала, що зараз триває процес розлучення із чоловіком. Прибувши на місце події поліція встановила, що заявниці не було, а чоловік пішов у невідомому напрямку. Життю дітей ніщо не загрожувало.

21:01. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Р.М. повідомив, що в супермаркеті “Фора” затримав трьох неповнолітній на крадіжці товару на суму 700 гривень. На місці події поліція встановила, що завдані збитки відшкодували, представники магазину претензій не мали.

14 листопада, 1:04. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Медики повідомили, що Ш.Ю. 1995 р.н. побили у нічному клубі. У нього – зламаний ніс, кровотеча. Постраждалого відпустили після надання допомоги. Прибувши на місце події, поліцейські Ш.Ю. не виявили. По телефону постраждалий відмовився повідомляти, де перебуває.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Козлові (Студениківська ТГ) та Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 14 листопада вночі у Переяславі сталася пожежа. Погасили її за годину. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору