ЖИТТЯ

Дерево на даху та неправдиві виклики: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 16 листопада переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 16 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:10. Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Москаленка. О.І. повідомила поліції, що її сусіди у вихідні спилювали дерево, яке потім впало на дах господарчого приміщення й, можливо, пошкодило шиферну покрівлю. Зазначає, що дерево також перешкоджає проїзду на подвір’я. Поліцейські відібрали заяву та пояснення за фактом пошкодження. Проводять перевірку.

16:05. Переяслав, вулиця Сковороди. Л.Л. повідомила, що в другому корпусі ЦКМ перебуває невідома жінка в стані алкогольного сп’яніння й чіпляється до людей. Прибувши на місце події, правоохоронці не виявили ні п’яної жінки, ні заявниці.

20:42. Лецьки (Циблівська ТГ), вулиця Перемоги. М.С. повідомив поліції, що його товариш Б.С. посварився зі своєю дружиною. Зі слів М.С., дружина кидалася на чоловіка із сокирою, а той кинув у жінку ніж, але промахнувся. Виявилося, що виклик був неправдивим, тому поліція склала протокол на заявника за статтею 83 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Помоклях (Ташанська ТГ), Козлові (Студениківська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що вчора на Переяславщини чоловік скоїв самогубство. Причини невідомі.

Юлія Кравченко

Нагору