ЖИТТЯ

Крадіжки, труп на дорозі та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 17 листопада переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 17 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:23. Студеники (Студениківська ТГ). М.В. 1985 р.н. повідомив поліції про аварію у центрі села за участю автомобілів Mazda та Daewoo Lanos. Правоохоронці склали схему ДТП. На винуватця склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:13. Гречаники (Дівичківська ТГ). В.Ю. 1969 р.н. повідомив про ДТП. З його слів, на повороті в село зіткнулися автомобілі Renault Duster та Dacia. Прибувши на місце події, поліцейські дізналися, що учасники аварії вже дійшли спільної згоди.

12:03. Переяслав, вулиця Петропавлівська. М.М. 1988 р.н. повідомив, що протягом ночі в нього викрали двигун від січкарні. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

12:42. Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Дружби. Староста села виявив труп жінки на дорозі і звернувся до поліції. Померлою виявилася С.В. 1964 р.н. Ознак насильницької смерті не було. Відомо, що жінка зловживала спиртними напоями.

12:49. Переяслав, вулиця Суворова. С.Я. 1989 р.н. впіймав чоловіка, який крав залізо у двору. Він викликав поліцію. Грабіжником виявився Ч.В. 1984 р.н. На нього відкриють кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ.

16:56. Переяслав, вулиця Можайська. Начальник сектору превенції поліції Г. проводив поверхневу перевірку громадянина М.О. 1982 р.н. та виявив поліетиленовий пакетик, у якому, як пізніше стало відомо, було 5 грамів канабісу. На М.О. відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вовчкові (Переяславська ТГ), в Улянівці (Ташанська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що 16 листопада в Дівичках чоловік скоїв самогубство. Причини невідомі.

Юлія Кравченко

Нагору