ЖИТТЯ

Десять пакунків з одягом та засобами гігієни передали міські депутати нужденним у Переяславі

Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції отримав гуманітарну допомогу від депутатів міської ради Євгенія Глазунова та Григорія Яреми. Одяг зможуть отримати нужденні.

22 листопада депутати міськради від партії “Європейська солідарність” Євгеній Глазунов та Григорій Ярема передали гуманітарну допомогу стаціонару психоневрологічного профілю Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції, що на вулиці Шевченка, 2 в Переяславі. Привезли теплі речі, взуття, куртки, штани та засоби гігієни – загалом десять пакунків. Про це повідомляє Інформатор.

Євгеній Глазунов та Григорій Ярема розповіли детальніше про цю акцію.

– Передали гуманітарну допомогу абсолютно з благодійною метою людям, які потребують уваги та цих речей. Таким чином намагаємось внести у життя цих людей частинку позитиву і робимо все для того, щоб вони отримали найнеобхідніші речі. Я беру участь у таких заходах, мабуть, ще з 2013 року, а благодійні акції проводжу 3-4 рази на рік, – сказав Євгеній Глазунов.

– Аналогічні заходи ми будемо організовувати і надалі в цьому закладі та в інших, які цього потребують. Вже 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, ми ще навідаємось в цей заклад і постараємось чимось допомогти, – додав Григорій Ярема.

Раїса Голованова, генеральна директорка Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції, розповіла, як використають цю допомогу:

– Цей одяг ми спрямуємо для людей, які живуть за межами закладу та потребують сторонньої допомоги. Вони його можуть отримати через пункт видачі одягу за адресою Сковороди, 11. Там розміщується відділення надання натуральної допомоги. Перед цим весь одяг ми переглянемо, попремо та попрасуємо. Якщо побачимо речі, які підходять пацієнтам нашого відділення, то, звичайно, їх залишимо. У нас перебувають жінки від 18 років і старші. Серед пацієнтів є такі люди, які потребують постійного стороннього догляду, тому ми дуже дякуємо за допомогу, а окремо за засоби гігієни.

22 листопада центр соцзахисту отримав гуманітарну допомогу

Євгеній Глазунов та Григорій Ярема самі переносили пакети з одягом та засобами гігієни

Раїса Голованова розповіла, куди далі передадуть речі

Депутати міськради допомагають тим, хто цього потребує

Григорій Ярема, Євгеній Глазунов та Раїса Голованова

Аналогічні заходи депутати організовуватимуть і надалі

Нагадаємо, що 19 листопада рятувальники, поліцейські та представники сільської ради Дівичок провели подвірні обходи громадян. Яке опалення в будинках малозабезпечених людей, дивіться у відеорепортажі.

Оксана Симоненко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору