ЖИТТЯ

Крадіжка, обірвані дроти та побиття трубою: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 43 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 та 21 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 43 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

20 листопада, 10:34. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Д.В. повідомив, що при в’їзді в село через негоду обірвались дроти. Попросив повідомити відповідні служби. Інформацію передали ДТЕК.

20 листопада, 14:21. Циблі (Циблівська ТГ). Л.О. повідомив, що біля госпіталю невідомі крадуть кабель. На місці події працівники поліції встановили, що факт крадіжки не підтвердився. Там проводили роботи працівники Укртелекому.

20 листопада, 22:02. Переяслав, вулиця Петропавлівська. М.М. 1988 р.н. повідомив, що його брата Л.А. побили відомі особи К.Є. та В.Ю. У одного з нападників був кастет. Заявник знає, де вони проживають. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

21 листопада, 1:09. Переяслав, Новокиївське шосе. С.Т. 1973 р.н. повідомила, що в нічному клубі залишила без нагляду сумочку на кілька хвилин, а коли повернулась, її не було на місці. У ній були документи, паспорт, банківська карта, 1000 гривень, косметика. Прибувши на місце події, працівники поліції виявили, що сумка знайшлась.

21 листопада, 13:00. Єрківці (Дівичківська ТГ), вулиця Жовтнева. Ф.Л. повідомив, що двоє осіб ромської національності проникли до будівлі птахофабрики та викрали трубу із системи опалення. Їх затримали охоронці птахофабрики. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 ККУ (Крадіжка). 

21 листопада, 17:35. Переяславське (Студениківська ТГ), вулиця Молодіжна. Т.Т. повідомила, що її вдарив трубою співмешканець. Медичної допомоги вона не потребувала. Справу поки що передали на розгляд дільничому.

21 листопада, 23:49. Хоцьки (Циблівська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Заявниця повідомила, що її підвозили на авто невідомі чоловіки. Один із них погрожував їй словесно, після чого викинули її з авто. Зрештою заявниця від написання заяви відмовилась – претензій ні до кого не має.

Також за вихідні поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): в Переяславі, Великій Каратулі (Переяславська  ТГ), Гайшині (Переяславська  ТГ), Денисах (Ташанська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 21 листопада у Переяславі 25-річний чоловік скоїв самогубство. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору