ВЛАДА

“Хочу почути кожного”: нардеп Федієнко відкрив приймальню для жителів Бориспільського району

Нардеп Олександр Федієнко відкрив громадську приймальню в місті Бориспіль. Жителі Переяслава можуть звернутися до нього за допомогою.

Народний депутат України від партії “Слуга Народу” Олександр Федієнко неодноразово відвідував Переяслав, щоб вислухати проблеми місцевих жителів і посприяти їх вирішенню. 8 грудня він відкрив громадську приймальню в Борисполі. Розташована вона на вулиці Київський шлях, 79а, кабінет 207. Громадян нардеп прийматиме в останню середу кожного місяця. Як відбувалося відкриття, бачили журналісти Інформатора.

– У мене є такий девіз: “Я хочу почути кожного”. Важливо вислухати скаргу кожного громадянина нашого округу. Звісно, я не Бог і всі проблеми вирішити не можу, але з тим, що в моїй компетенції намагатимуся допомогти, – говорить нардеп.

Свій кабінет Федієнко також дав на безоплатне користування ГО “Діа-Бориспіль”. Ця організація підтримує дітей, що хворіють на цукровий діабет. У подальшому Олександр Федієнко планує відкрити аналогічні громадські приймальні в Яготині та Переяславі. Він аргументує це рішення тим, що багатьом жителям сіл Бориспільського району буде не зручно їхати в Бориспіль, коли поряд є інші міста.

Ми поцікавилися в депутата, як саме жителі Переяслава зараз можуть до нього звернутися, якщо не мають змоги приїхати в Бориспіль. Ось що він відповів:

– Я думаю, що ми домовимося. У Переяславі є активні діячі, з якими ми зможемо знайти приміщення й зробити відеоконференцію з будь-якого питання. Думаю, що найближчим часом ми щось подібне зробимо й, звісно, проанонсуємо це.

Є проблема, яка потребує втручання народного депутата? Звернутися дуже просто:

  1. За телефонами: (044) 255-37-78 та (067) 789-00-98
  2. Телеграм-бот: @FedienkoOlexandr_98districtBot
  3. Електронна пошта: Fediienko@rada.gov.ua
  4. Паперове звернення: 01008, Україна, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 5

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Партнерський матеріал

Нагору