Переяслав Перейти на сайт

Переяславщина – без світла: що трапилося та коли відновлять електропостачання

Переяслав та чимало сіл колишнього району залишилися без світла. Що трапилося?

Сьогодні зранку багато вулиць Переяслава (а можливо, і всі) залишилися без електропостачання. Facebook-сторінка диспетчерського центру заповнилася зверненнями жителів про відсутність світла: від центральних вулиць, зокрема, Богдана Хмельницького, Покровської, Грушевського до мікрорайонів (Трубайлівка, Спаська Левада, Підварки та ін.). Додзвонитися на “гарячі лінії” міськради чи ДТЕК неможливо. Про це повідомляє Інформатор.

На офійному сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі з’явилося таке повідомлення: “Шановні клієнти, на даний час через несприятливі погодні умови по області відбувається багато аварійних відключень електроенергії. Наші бригади вже працюють, щоб якнайшвидше повернути світло до ваших домівок. Дякуємо за розуміння”.

Вказали, що на Переяславщині відключення провели у таких населених пунктах:

Зазначають, що роботи планують виконати орієнтовно до 13:20-13:50 сьогоднішнього дня. При цьому на деяких вулицях Переяслава роботи вже закінчили, так повідомляють на сайті. Проте інформація там постійно оновлюється, тому зрозуміло, що процес може затягнутися.