ЖИТТЯ

Модниці, відпочинок та спорт: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Фотографія не завжди відображає те, що відбувається насправді, але кожен хоче заповнити сторінку Instagram якнайкраще. Переяславці публікують відпочинок, тренування в залі та зимові луки.

Інформатор покаже, що публікували жителі Переяслава цього тижня в соцмережі Instagram.

Відпочинок по-переяславському. Зазвичай у вихідні хочеться відпочити та відійти від всіх проблем та турбот, які назбирались за тиждень. Дехто залишається вдома, а хтось віддає перевагу активному відпочинку та йде в якийсь місцевий заклад розвіятись.

@2_annnyaa_0

@nastia8729

@mary_shvch

Такі фото побачиш не часто, адже треба бути сміливим та забути про думку оточуючих, забираючись у візочок для покупок. Але це класно – виходити із зони комфорту.

@im.youlia_

Переяслав – це спортивне місто, а більшість містян відвідують спортзали, фітнес-клуби та танцювальні гурткм. Звичайно, треба підтримувати форму та зміцнювати здоров’я.

@zinchenko_26_

Надворі вже досить прохолодно, потрібно вдягатись тепло, щоб не замерзнути. Переяславські красуні вибирають зручний та стильний одяг.

@katrin_pyshchyk

@__anastasia_troshina__

@demanchuk21

Підписуйтеся на сторінку Інформатора в Instagram. Там лише найкрасивіші фото Переяслава.

Нагадаємо, що 12 грудня на базарі в Переяславі почали продавати новорічні ялинки та сосни. Фоторепортаж з ринку дивіться тут. 

Оксана Симоненко

Нагору