Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

“Ми хотіли створити атмосферу свята”: депутати з Переяслава подарували солодощі діткам із особливими потребами

Наближається одне з найулюбленіших дитячих свят – День Миколая. У цей час малеча чекає на дива. Представники партії “Європейська солідарність” вирішили привітати діток із особливими потребами й подарувати їм солодкі подарунки.

Сьогодні, 17 грудня напередодні Дня Святого Миколая депутати від партії “Європейська Солідарність” вирішили порадувати дітей із особливими потребами. Євгеній Глазунов, Олександр Пасічник і Василь Мусієнко завітали до закладу “Калинка”, котрий є відділенням комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику центру надання соціальних послуг і соціальної інтеграції. Як це було бачили журналісти Інформатора.

Загалом депутати зібрали 30 пакунків солодощів із тематичним святковим оформленням. Приїхали в заклад о 10:00, якраз до святкового концерту. Подяку від усього колективу їм висловила директорка закладу Раїса Голованова, вона також відзначила, що їхніми працівниками й самими дітками проведена надзвичайна робота для того, щоб влаштувати таке свято.

Ініціатор такої благодійності Євгеній Глазунов про свій вчинок говорить наступне:

– Ми з колегами хотіли створити для цих діток атмосферу свята. Заздалегідь радилися з директоркою закладу, цікавилися потребами малечі, а потім вирішили, що хочемо передати їм подарунки від Святого Миколая.

Впродовж концерту діти розповідали вірші, співали, танцювали й водили хороводи разом із Святим Миколаєм і Санта Клаусом. Депутати залюбки долучалися до цього дійства. Панувала водночас святкова та затишна атмосфера. З вітальним словом до дітей звернувся Олександр Пасічник:

– Нам дуже приємно бути тут і бачити ваші усмішки. Найголовніше що хотілося б побажати – міцного здоров’я та справжніх друзів. Казка, яка сьогодні створена, існує насамперед завдяки вихователям, які постійно поряд із вами. Їм також низький уклін та безмежна повага.

Це далеко не перша благодійна ініціатива представників партії “Європейська Солідарність”. Євгеній Глазунов розповідає, що під час зимових свят він планує й надалі проводити подібні акції й дарувати позитивні емоції тим, хто потребує цього найбільше.

Нагадуємо, у новому випуску новин Інформатор розповідає про те, у скільки міському бюджету обійдеться прикрашання центральної площі Переяслава до новорічних свят. Також ви почуєте про аукціон у просвітницькому центрі, новий автобус для Гайшинської гімназії та вшанування ліквідаторів ЧАЕС.

Юлія Кравченко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору