Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте новорічне печиво “Шишки”

Ця розсипчаста та ніжна випічка готується дуже просто, але має такий вигляд, що її навіть шкода їсти.

Як приготувати смачне новорічне печиво розповість Інформатор.

Продукти:

Спосіб приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером із цукровою пудрою до пишності. Додайте олію та яйце, перемішайте.
  2. Всипте до масляної суміші просіяне борошно, какао, розпушувач і сіль. Замісіть м’яке та пластичне тісто.
  3. Тісто оберніть харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 20–25 хвилин.
  4. Деко застеліть папером для випічки, духовку розігрійте до 180 градусів.
  5. Тісто розділіть на 12-15 рівних частин. З кожної сформуйте довгасте печиво у формі шишки. Ножем зробіть насічки на заготовках у вигляді сітки.
  6. Викладіть на лист і випікайте 15 хвилин до готовності.