ЖИТТЯ

Втрата зброї, побиття та крадіжка: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 17 грудня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 17 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18:36. Стовп’яги (Дівичківська ТГ), вулиця Будоваровицька. Поліції повідомили, що протягом останніх двох тижнів хтось проникав у будинок заявника та викрав речі. Серед вкраденого побутова техніка, електроінструменти, вино-горілчані вироби. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

18:48. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява від чоловіка 1956 р.н. про втрату зброї. Він, перебуваючи на риболовлі, з власної необережності випустив у річку пакунок із особистими речами. В пакунку були риболовні снасті, туристичний посуд та зброя – два газові пістолети.

22:45. Переяслав, вулиця Покровська. До поліції надійшло повідомлення, що біля ресторану “Прем’єр” жінка в неадекватному стані кидається на людей та на дорогу. Поліцейські приїхали на місце події. Заявник розповів в якому напрямку пішла жінка. Пропатрулювавши територію, знайти жінку не вдалося. Людина, що інформувала про цей випадок від написання заяви відмовилася.

18 грудня, 01:00. Циблі (Циблівська ТГ), вулиця Шевченка. Поліції повідомили, що до приватного будинку колишньої дружини проник чоловік і побив спочатку заявника, а потім 50-річну колишню дружину. На місці події працювала поліція. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Справу розглядатимуть в суді.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Великій Каратулі (Переяславська ТГ), у Дівичках (Дівичківська ТГ) та в Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що вчора вночі в Переяславі загорівся автомобіль. Причини поки невідомі.

Юлія Кравченко

Фото тематичне

Нагору