ЖИТТЯ

На Переяславщині сталися дві пожежі: деталі

На Переяславщині сталися дві пожежі – у Студениках та Дівичках. Повідомляємо деталі.

Вчора, 18 грудня о 16:30 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння дачного будинку в селі Студеники (Студениківська ТГ) на вулиці Кільцевій. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі п’яти осіб. Про це Інформатору повідомив провідний інспектор РС ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 16:40 рятувальники прибули на місце події. Розвідка показала, що горить крівля будинку. Потерпілих не виявили. На допомогу приїхало ще одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі чотирьох осіб. Локалізували вогонь о 18:10, а ліквідували о 19:46. Внаслідок пожежі знищено крівлю будинку, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни. Причини та завдані збитки встановлюють.

Сьогодні, 19 грудня пожежа сталася в селі Дівички (Дівичківської ТГ) на вулиці Дружби. Про загоряння будинку до оперативно-диспетчерської служби Переяслава повідомили о 4:45. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб з Переяслава, а також одне відділення 23-ї ДПРЧ з Борисполя.

О 5:19 рятувальники прибули на місце події. Розвідка показала загоряння перестінку від груби. Потерпілих не виявили. Локалізували вогонь о 6:07, а ліквідували о 7:25. Внаслідок пожежі знищено перестінок на площі 10 кв.м. Причини та завдані збитки встановлюють.

Нагадуємо, що 17 грудня вночі в Переяславі загорівся автомобіль. Причини поки невідомі.

Фото надав Денис Порохня

Нагору