Переяслав Перейти на сайт

Ненавмисний підпал та опізнаний труп: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 19 грудня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 19 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18:44. Переяслав, вулиця Миру. Поліції повідомили про те, що на дівчину 1996 р.н. чинять психологічний тиск чоловік і батько. Зі слів дівчини, в неї забрали дитину. Є інформація, що в чоловіка є пістолет, жінка підозрює що він вживає наркотики. Поліція була на місці події. Ситуацію кваліфікували як домашнє насильство, відібрана заява та пояснення. На місці конфлікт вдалося врегулювати, а справу передано дільничному.

19:22. Пристроми (Студениківська ТГ), вулиця Першотравнева. Поліції повідомили, що сусід підпалив свою квартиру, але вогонь вже ліквідовано. Пізніше стало відомо, що чоловік просто намагався розпалити грубу та з власної необережності підпалив легкозаймисту рідину. Внаслідок цього загорівся килимок. Пожежу ліквідували самотужки.

21:42. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). До поліції надійшло декілька повідомлень про те, що на проїжджу частину впало дерево, яка перешкоджає руху машин. В подальшому про це повідомили відповідні служби.

22:55. Переяслав, вулиця Ярмаркова. Поліції повідомили, що 30-річний чоловік намагався здійснити крадіжку деревини з підприємства. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ККУ (Крадіжка).

05:13. Улянівка (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про виявлення опізнаного трупа. Заявник прийшов до 50-річного знайомого, та виявив його мертвим –  лежав на килимку біля ліжка. З хати нічого не викрали, будинок не був замкнений. В подальшому стало відомо, що на тілі немає слідів насильницької смерті. Померлий зловживав спиртними напоями.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадуємо, за вихідні в лікарні Переяслава від коронавірусу одужало дванадцять людей, померло – троє. Наразі там перебуває 59 пацієнтів з COVID-19.

Юлія Кравченко

Фото тематичне