ЖИТТЯ

“Дніпро” вже після першого туру очолив вищу лігу: чемпіонат Переяславщини з футзалу

Розпочався чемпіонат Переяславщини з футзалу. У вищій лізі лише в одному матчі визначили переможця.

25 грудня у спортзалі університету відбувся перший тур чемпіонату Переяславщини з футзалу, який цьогоріч має офіційну назву “Футзальна ліга Переяславщини”. По три матчі провели у вищій та першій лігах. Вболівальників до перегляду не допускають через карантинні обмеження. Про це повідомляє Інформатор.

У вищій лізі два поєдинки завершилися внічию. Минулорічний чемпіон першої ліги Вовчків (Переяславська ТГ) показав, що у вищій не буде аутсайдером. Із переяславським “Матадором” він зіграв 5:5. Згурівська “Нива Переяславщини”, яка рік тому була “Дружбою”, та “Переяслав-БРСМ” також розділили очки, закінчивши матч з рахунком 4:4.

Зазначимо, що “Нива Переяславщини” до заявкового внеску змушена була додати 1000 гривень за двох футболістів, які цьогоріч виступали за Дем’янці, – Сергія Дорофеєва та Євгенія Зайця. Ця команда не зробила внесок за участь у чемпіонаті з футболу. Тож команді і відповідно її гравцям заборонили подальшу участь у районних турнірах. Інші команди можуть заявити дем’янецьких футболістів лише після додаткового внеску.

А ось дівичківський “Дніпро” суттєво підсилився, зокрема, лідерами футбольного чемпіона району-2021 Семенівки (Студениківська ТГ) – Юрієм Галайтатою, Максимом Федоренком, Владиславом Петровським. Тож саме цю команду наразі можна вважати головним фаворитом турніру. Довела вона це, розібравшись з “Університетом” – 4:2. Оскільки у всіх інших команд після першого туру по одному очку (окрім “Університету” з нулем), “Дніпро” з трьома вже одноосібно очолив турнірну таблицю.

У першій лізі Гайшин (Переяславська ТГ) переміг ДЮСШ “Дівички” (Дівичківська ТГ) з рахунком 3:1. Пристроми (Студениківська ТГ) розібралися із березанською “Дружбою” 5:2. А Велика Каратуль (Переяславська ТГ) була кращою за ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) – 6:4. Переяславські “Солонці” у цьому турі суперника не мали.

Наступний тур проведуть у понеділок, 3 січня. Онлайн-трансляцію матчів можна переглянути на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”.

Нагадаємо, що днями журналісти Інформатора побували в Чернівцях. Чим їм сподобалось та не сподобалось місто, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Фото із Facebook-сторінки “Футзальна ліга Переяславщини”

Нагору