ЖИТТЯ

Крадіжка в супермаркеті та втеча з лікарні: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 28 грудня переяславські поліцейські мали 10 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 10 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:24. До поліції надійшло повідомлення від жительки села Дударків (Пристолична ТГ) про те, що 27 грудня її брат, житель Переяслава, пішов з приймального відділення Боярської лікарні та не повернувся. Туди він потрапив із розбитою головою та алкогольною епілепсію. У ході проведення оперативно-розшукових заходів чоловіка знайшли та доставили до місця проживання живим і неушкодженим.

11:28. Переяслав. Поліції повідомили про крадіжку в супермаркеті на суму 200 гривень. Правоохоронці приїхали на місце події, а пізніше конфлікт вдалося врегулювати мирним шляхом.

29 грудня, 1:22. Переяслав. Заявниця повідомила про намір її чоловіка вчинити самогубство. Пізніше стало відомо, що жінка перебуває в іншій області й не підтримує зв’язок із чоловіком. Вчиняти самогубство той не збирався.

Нагадуємо, що у Переяславській громаді мають віддати в оренду кілька будівель комунальної власності. Детальніше – за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото тематичне

Нагору