ЖИТТЯ

Напад з ножем, людина в комі та домашнє насильство: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби 5 і 6 січня переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 і 6 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

5 січня, 18:30. Веселе (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що під час руху на трасі біля АЗС “Маршал” пошкодив два колеса свого автомобіля, в’їхавши в яму. Подію зафіксували.

6 січня, 0:54. Соснова (Студениківська ТГ). Дитина повідомила поліції, що вітчим та мати влаштували сварку. Згодом дорослі повідомили, що наряду поліції не потребують і розібрались самі.

6 січня, 9:18. Переяслав, вулиця Ярмаркова. Ще 14 листопада близько 11:45 чоловік із пасажиром, керуючи мотоциклом, наїхав на пішохода. У результаті ДТП учасники отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, один із них зараз перебуває в комі. Відразу після аварії ніхто в поліцію не звертався. Втім, у зв’язку із важкими тілесними ушкодженнями подію внесли до реєстру судових розслідувань за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

6 січня, 16:29. Переяслав. Заявник повідомив, що під час перегляду відеоматеріалів з камер спостереження виявив, що 5 січня невідомий чоловік фотографував його помешкання. У телефонній розмові з поліцією додав, що звернувся з метою інформування.

6 січня, 20:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що біля магазину троє невідомих побили чоловіка та нанесли поверхневе ножове поранення. Також у постраждалого численні садини правої частини грудної клітки та правої кисті. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд. Претензій морального та матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

7 січня, 3:28. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її чоловік погрожує молотком та ножицями. За цим фактом поліція відібрала заяву та пояснення, справу передали дільничому.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 4 січня на Переяславщині сталася пожежа в господарчій будівлі. Рятувальники виявили загиблого чоловіка. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору