Якщо ви вже втомились від ситної їжі на свята, то ця страва саме для вас. Броколі з курячим філе – страва, яка багата на білки, підійде як для обіду, так і для вечері.
Інформатор розповість детальніше про те, як приготувати броколі з курячим філе, запечене під соусом.
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- 150 г суцвіття броколі
- сіль та перець за смаком
- 1 ст. л. олії
- 1 ст. л. кунжуту
- 2 ст. л. сметани
- зубчик часнику
Приготування:
- Броколі залийте окропом та залиште на 15 хвилин.
- Куряче філе наріжте дрібними шматочками та підсмажте до золотистої скоринки із сіллю.
- Духовку розігрійте до 180 градусів. У форму для випікання змішайте куряче філе та брокколі разом зі сметаною.
- Додайте роздавлений часник, сіль та перець.
- Посипте страву кунжутом та запікайте 10-15 хвилин.