ЖИТТЯ

Агресивна жінка, крадіжки та авто в кюветі: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 11 січня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:47. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що із сараю викрали газову плиту. Замки зірвали, проникли через двері. Коли це сталось, невідомо.

13:09. Пологи-Чобітьки (Циблівська ТГ). Працівники соціальної служби повідомили поліції про агресивну поведінку жінки. Вони приїхали до неї з метою перевірки умов проживання дітей. Жінка кидалася на них та не впускала до будинку.

13:57. Соснова (Студениківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що в центрі села біля напису “Я люблю Соснову” авто Toyota Land Cruiser злетів у кювет. Поліцейські кваліфікували це як ДТП. Подальші дії поки невідомі.

15:23. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що протягом ночі невідомі проникли до господарської будівлі, викрали бензопилу та косарку. Можливо, за цим фактом відкриють кримінальне провадження.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що вчора біля Мирного зіткнулися КамАЗ та Volkswagen Passat. У ДТП загинув чоловік з Переяслава.

Нагору