ЖИТТЯ

Наркотики у військовиків та крадіжка: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 13 січня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:48. Переяслав. Жінка розповіла поліції, що її мало не збив автомобіль, за кермом якого був її сусід. Поліції не потребувала, звернулася з метою інформування.

14:48. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що протягом двох днів невідомі особи, зірвавши замки, проникли до господарського приміщення та викрали культиватор. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

14:50. Дівички (Дівичківська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що у кімнаті військослужбовців виявили наркотичну речовину. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадуємо, що сьогодні вночі в Переяславі горів автомобіль. Була загроза, що вогонь перейде на житловий будинок.

Юлія Кравченко

Нагору