ЖИТТЯ

Повалені дерева та наркотичне сп’яніння: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 14 січня переяславські поліцейські мали 39 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:50. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що до будинку проникли невідомі люди й викрали електроінструменти. Заявниця востаннє була там у листопаді минулого року. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

14:59. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що її співмешканець у стані наркотичного сп’яніння поводиться неадекватно. Справу передали на розгляд дільничому інспектору. Потім, можливо, складатимуть протокол за статтею 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

15:38. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що його сусід курить коноплі. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що виклик не підтвердився та склали на заявника протокол за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Після 16:00 поліції неодноразово повідомляли про дерева, що впали на дорогу в різних населених пунктах Переяславщини. О 17:03 заявник розповів, що неподалік АЗС  “Маршал” біля Переяслава дерево впало на його автомобіль і пошкодило його. Правоохоронці говорять, що наразі працівники ВУКГ вже прибрали дерева з дороги.

17:42. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила поліції, що якийсь чоловік побив її батька лопатою. Пізніше стало відомо, що конфлікт врегулювали без втручання поліції.

18:28. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Поліції повідомили про ДТП на перехресті за участі автомобілів Lanos та Fiat. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15 січня, 0:40. Світанок (Циблівська ТГ), вулиця Центральна. Поліції повідомили про аварію біля АЗС за участі автівок Volvo та Mercedes. Другий автомобіль поїхав з місця події. Наряду поліції не потребували, оскільки не зазнали матеріальної шкоди, а телефонували з метою інформування.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Соснові (Студениківська ТГ) та Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що вчора вночі в Переяславі горів автомобіль. Була загроза, що вогонь перейде на житловий будинок.

Юлія Кравченко

Нагору