ЖИТТЯ

Боксеру Юрію Ващенку із Переяслава присвоїли звання майстра спорту

У травні минулого року в університеті проходив відкритий чемпіонат України з боксу. Перше місце у ваговій категорії до 91 кг посів Юрій Ващенко. Він став майстром спорту.

Із 27 до 31 травня в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі тривав відкритий чемпіонат центральної ради України з боксу, присвячений пам’яті тренера Володимира Устюжаніна. Участь у змаганнях взяло близько ста боксерів з 16 команд, які презентували 12 областей країни. Бої мали по три раунди у десяти вагових категоріях – від 56 до 91 кг. У ваговій категорії до 91 кг перемогу здобув переяславець Юрій Ващенко. Про це повідомляє Інформатор.

Такий результат дозволив йому виконати норматив майстра спорту. Сьогодні, 17 січня, у залі засідань міської ради очільник Переяславської громади Вячеслав Саулко привітав Ващенка зі здобутим званням, йдеться на сайті міськради. Вручив йому відповідні значок та посвідчення, а також пам’ятний подарунок.

Нагадаємо, що на Переяславщині триває чемпіонат з футзалу. Після чотирьох турів у вищій лізі лідирує дівичківський “Дніпро”.

Фото зі змагань, де Ващенко виконав норматив майстра спорту

Нагору