ЖИТТЯ

Непристойні фото та крадіжка із супермаркета: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 17 січня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:34. Переяслав. Заявниця розповіла поліції, що поблизу ЗОШ №3 лежить чоловік, схожий на безхатченка, – одяг брудний, капелюх лежить на землі. У поліції нам повідомили, що цього чоловіка доставили до лікарні.

16:31. Ковалин (Дівичківська ТГ). До поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що колишній хлопець її доньки опублікував непристойні фото дівчини в Instagram. У справі розбиратимуться представники ювенальної превенції.

17:25. Переяслав. Поліції повідомили про крадіжку на суму 200 гривень із супермаркета. Грабіжника затримали. Наразі вирішують питання про відкриття провадження.

20:56. Студеники (Студениківська ТГ). У будинку розбили вікно, а в сараї зламали замки. Викрали телевізор, електроінструменти та інші особисті речі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку): у Переяславі, Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, 16 січня у селі на Переяславщині горів житловий будинок. Погасили пожежу за годину.

Юлія Кравченко

Нагору