ЖИТТЯ

Шахрайство, погрози та зникнення з місця ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 19 січня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:27. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що по селу бігає місцевий 37-річний чоловік з ножем у руках. Кидається до магазинів, погрожує продавчиням, заходить за прилавок та забирає силоміць продукти. Зазначили, що в одному магазині той уже набрав повно продуктів, склав у сумку та залишив її. Заявник додав, що ця людина перебуває у стані наркотичного сп’яніння та, можливо, має психічні порушення. Поліція не виявила чоловіка за місцем його проживання. Пошук триває.

12:54. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що автомобіль Renault врізався у стовп, пошкодив його та поїхав у бік Стовп’яг. Правоохоронці прибули на місце події, склали схему ДТП та відібрали пояснення. Наразі проводять заходи щодо пошуку автівки, що причетна до аварії.

14:56. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що зробила передплату 2000 гривень за виготовлення пам’ятника, але майстер не виконав свою роботу та не повертає гроші. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство)).

16:50. Переяслав. Поліції повідомили, що до будинку проникли двоє людей і два мобільні телефони та планшет. Пізніше заявник сказав, що речі знайшлися. Поліція відібрала заяву про нерозгляд цього повідомлення.

Нагадуємо, що на Переяславщині чоловік поїхав на роботу 5 січня й до цього часу не повернувся. Його шукає поліція.

Юлія Кравченко

Нагору