ЖИТТЯ

“Матадор” після розгромної поразки зіграє з лідером: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

У вихідні завершується перше коло чемпіонату з футзалу. Хто з ким гратиме.

У вихідні, 22 та 23 січня, завершиться перше коло чемпіонату Переяславщини з футзалу. Протягом двох днів у спортзалі університету зіграють дев’ять матчів. Інформатор традиційно анонсує їх.

Всі матчі вищої ліги проведуть в суботу. “Переяслав-БРСМ” після впевненої перемоги над переяславським “Матадором” у минулому турі (5:1) вже не здається аутсайдером. Завтра він спробує ще раз це довести у матчі  з “Університетом”, який наразі посідає друге місце. Розпочнеться поєдинок о 10:00. А от “Матадору” знову доведеться не солодко, адже його о 14:00 проекзаменує лідер дівичківський “Дніпро”. У ще одному матчі “вишки” о 12:00 тіньовий фаворит турніру згурівська “Нива Переяславщини” зустрінеться із непоступливим Вовчковом (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, як команди вищої ліги розмістилися в таблиці після чотирьох матчів: 1. “Дніпро” – 9 очок; 2. “Університет” – 7; 3. “Нива” – 5; 4-6. Вовчків, “Матадор”, “Переяслав-БРСМ” – по 4.

У першій лізі в суботу проведуть такі матчі: 9:00 “Солонці” (Переяслав) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ), 11:00 ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) – “Дружба” (Березань), 13:00 Пристроми (Студениківська ТГ) – Гайшин (Переяславська ТГ). У неділю на вболівальників чекають такі протистояння: 10:00 “Солонці” – Гайшин, 11:00 Велика Каратуль – ДЮСШ “Дівички”, 12:00 ФК “Чобітьки” – Пристроми.

Таблиця першої ліги має такий вигляд: 1. ДЮСШ “Дівички” – 12 очок; 2-3. Гайшин, Велика Каратуль – по 9; 4. “Солонці” – 7; 5. “Дружба” – 4; 6. Пристроми – 3; 7. ФК “Чобітьки” – 0.

Уболівальників до перегляду матчів досі не допускають через карантинні обмеження. Однак якісну онлайн-трансляцію можна переглянути на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”.

Нагадаємо, що “Дніпро” очолив чемпіонат з першого туру, з того часу його зміг наздогати лише “Університет”. Але в минулому турі він зіграв унічию й дещо відстав.

Віталій Усик

Нагору