ЖИТТЯ

Пожежа та побиття біля нічного клубу: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 21 січня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:36. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що у лісі загорівся житловий будинок. Прибувши на місце події, встановили, що загоряння виникло через необережне поводження з пічним опаленням. Ніхто не постраждав.

19:39. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її брата побив сусід – зламав йому ніс. Поліція відібрала заяву та пояснення. Наразі справа на розгляді.

22 січня, 3:46. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що біля нічного клубу троє хлопців побили чоловіка. У нього зламаний ніс, але від госпіталізації відмовився й пішов у невідомому напрямку. Поліція прибула на місце події, втім, відшукати постраждалого їм не вдалося.

22 січня, 5:41. Переяслав. Поліції повідомили, що невідомий хлопець стрибнув на капот автомобіля Lanos і пошкодив його. Поліцейським надали опис цієї особи. Відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадуємо, що у свіжому випуску новин ми розповідаємо про те, хто увійшов до трійки найвпливовіших людей Переяслава. Також згадали, що у нашій громаді ось-ось з’явиться відеоспостереження та про святкування Водохреща.

Юлія Кравченко

Нагору