Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Побиття біля нічного клубу та втеча з місця ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 30 січня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:08. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що біля нічного клубу о третій ночі хлопця побили знайомі люди. У нього – закрита черепно-мозкова травма, перелом нижньої щелепи та забійна рана правої надбрівної дуги. Госпіталізували до київської лікарні. У телефонній розмові з поліцією заявник повідомив, що наряду не потребує, оскільки перебуває не в Переяславі. У разі потреби самостійно звернеться до поліції.

18:20. Переяслав. Поліції повідомили, що жінку 1971 р.н. побили сусіди. У неї – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

19:54. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення, що на розвилці з боку Черкас сталася ДТП. Зіткнулись Ford Focus та інше авто, яке поїхало з місця події. За цим фактом відібрали заяву, пояснення і склали план-схему ДТП.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Вінинцях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 30 січня на Переяславщині чоловік скоїв самогубство. Двічі вдарив ножем у шию.

Оксана Симоненко

Нагору