ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах 1 лютого може не бути світла

Світла завтра може не бути у Переяславі та трьох селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з усуненням дефектів.

У вівторок, 1 лютого, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Дем’янцях, Мазінках та Помоклях у зв’язку з усуненням дефекту. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Малій Підвальній, Фабричній, Великій Підвальній, Києвобрамській, Ломаній, Анучина, Івана Мазепи, Покровській, Сковороди, Богдана Хмельницького, провулках Семінарському та Рози Люксембург.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Центральній, Слави, Механізаторів, Луговій, Широкій, Губаря, Кучеренка, Озерній, Шкільній, провулках Механізаторів, Губаря та Кучеренка.
  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулиці Пушкіна
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) – на вулицях Радянській, Щорса, Перемоги, Богдана Хмельницького, Зарічній, Шкільній, Дружби, Травневій, Піщаній, Страдного.

Нагадаємо, що останнім часом сторінки Instagram заполонили знімки на тлі снігу. Воно й не дивно, адже всі його так довго чекали.

Нагору