ЖИТТЯ

Пошук зниклої жінки та пограбування будинку: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 10 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:27. Лецьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що 9 лютого ввечері відомий заявнику чоловік побив його родича та забрав телефон Nokia 700. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

15:24. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила поліції про пограбування її будинку. Сама заявниця не з’являлася там з 13 липня минулого року, про інцидент їй розповіла родичка. Викрали ванну, пральну машину, холодильник. Припускають, що до будинку потрапили, зламавши вхідні двері. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Таємне викрадення чужого майна).

17:39. Переяслав. Поліції повідомили про зникнення жінки, яка має психічні розлади (шизофренія). Зникає не вперше. Близько 18:30 правоохоронці знайшли жінку. Вона бува вдома у свого знайомого в мікрорайоні Підварки.

Також за добу поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три в Переяславі та по одній у Циблях (Циблівська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ), Мазінках (Переяславська ТГ) та в Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що в Переяславі ЗІЛ в’їхав у Lexus. Суд призначив покарання.

Юлія Кравченко

Нагору