ЖИТТЯ

Де в Переяславі посумувати дівчині у День закоханих: фоторепортаж

У День святого Валентина закохані зможуть привітати одне одного та провести час разом. А що ж робити, якщо в тебе немає близької людини?

Сьогодні, 14 лютого, у багатьох країнах відзначають День святого Валентина або Свято закоханих. Щороку закохані дарують одне одному “валентинки” – особливі листівки з освідченням у коханні – та різноманітні подарунки. Також цей день – чудова нагода розповісти про свої почуття.

Але не всі люди мають кохану людину, тож не можуть розділити це свято на двох. Досить часто люди, а особливо дівчата, через це засмучуються. Тож журналісти Інформатора підготували кілька локацій у Переяславі, де можна “сховатись” та спокійно посумувати самотній дівчині.

Будь-яка автобусна зупинка

В очікуванні автобуса можна поринути у власні думки та почуття, розмірковуючи про що завгодно. Вже не надто нові зупинки своїм зовнішнім виглядом лише додадуть сумної атмосфери.

Зупинки сприяють суму

Міські дворики

Спираючись на парканчик, можна обміркувати, чому ти залишилась одна у День закоханих та і взагалі, чи є це приводом для суму. На самоті залишатись навіть потрібно, щоб подумати, чого насправді потребуєш.

Не варто засмучуватись, якщо в тебе немає пари

У двориках можна знайти атмосферні “декорації”

Кав’ярня

За чашечкою кави згадуються лише приємні спогади, які стали частиною минулого. Теплий напій зігріє краще, ніж будь-які порожні обіцянки твого колишнього. У такий день краще прогулятись вуличками міста та насолодитись ароматною кавою.

Для кого ж цей другий напій?

Як багато ти вже випила кави одна?

Порожній столик – це ще не привід сумувати

Дитячий майданчик

У таких місцях поринаєш у спогади про щасливе дитинство. Як було радісно та безтурботно гойдатись на гойдалках, бігати в дворі з друзями, стрибати в класики і не думати про дорослі проблеми та невдачі.

Приємно згадати дитячі роки

Лавки у місті

Побачивши одну людину, яка сидить на лавці, завжди намагаєшся зрозуміти, чи все в неї добре. Звичайно, є ті, хто насолоджується своєю самотністю, але така практика підходить не для всіх.

Надворі холодно, тому не варто знімати верхній одяг

Стадіон

На стадіоні не завжди збирається багато людей. Взимку рідко можна побачити там спортсменів. Тож навряд чи хтось помітить на трибунах сумну самотню дівчину.

Нічого у житті не стається просто так

На стадіоні зазвичай буває шумно, але не взимку

Міст

Ввечері на мостах у Переяславі відкривається неймовірний вид на захід сонця. Там можна насолодитись природою і на деякий час забути про всі негаразди. Але, скоріш за все, в таких місцях ти зустрінеш багато людей, які точно не дадуть розслабитися.

Цигарки – не найкращий спосіб прикрасити вашу самотність

Захід сонця – це саме те, на що можна дивитись вічно

Не варто сумувати у День святого Валентина, адже закоханим можна бути у будь-що. Передусім у себе

Раніше ми писали, у скільки 2022 року обійдеться романтична вечеря до Дня закоханих у Переяславі.

Оксана Симоненко

Нагору