ЖИТТЯ

Поховання біля водонапірної башти та крадіжка з підвалу: як минули дві останні доби для поліції Переяслава

Протягом 14 та 15 лютого переяславські поліцейські мали 73 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом двох діб (14 та 15 лютого) до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 73 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14 лютого, 11:22. Семенівка (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що невідомий чоловік кидається під автомобілі. Заявник припускав, що чоловік у стані наркотичного сп’яніння. Виклик опрацював поліцейський офіцер громади. З його слів, чоловік має порушення психіки.

15 лютого, 9:08. Веселе (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на території приватного сектору в дворі жінка поховала чоловіка біля водонапірної вежі. Заявник припускає, що через це може зіпсуватися якість води. Поліцейські відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

15 лютого, 10:54. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що в підвальне приміщення будинку, пошкодивши замки, проникли невідомі особи. Викрали консервацію та дві змішувачі. Поліція відібрала заяву, оглянула місце події. Наразі триває перевірка.

15 лютого, 12:17. Переяслав. Поліції повідомили, що у МАФі на автостанції продавчиня втратила свідомість. Вона була зачинена зсередини. На місце події викликали рятувальників. Жінці надали допомогу.

Також за добу поліція зареєструвала десять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): чотири в Переяславі та по одній у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ), Гайшині (Переяславська ТГ), Великій Каратулі (Переяславська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що вчора в Переяславі в розподільчому колекторі знову виявили собаку. Тварину діставали рятувальники.

Юлія Кравченко

Нагору