ЖИТТЯ

П’яний вдарив дитину, крадіжка та ДТП: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 46 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 і 20 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 46 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

19 лютого, 10:34. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Поліції повідомили, що навпроти “Нібулону” біля АЗС “КЛО” сталася ДТП. Зіткнулись автівки Skoda та Daewoo Sens. За цим фактом відібрали письмову заяву про нерозгляд ситуації, оскільки конфлікт врегулювали мирним шляхом.

19 лютого, 17:39. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що її чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, буянить, вдарив малолітню дитину. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Наразі триває перевірка.

20 лютого, 12:05. Дівички (Дівичківська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Сталася ДТП – зіткнулись автівки Volkswagen Passat та Citroen. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20 лютого, 12:15. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що протягом ночі обікрали підвальне приміщення. Всередину потрапили, зламавши навісний замок. Викрали ламінат, відра та інше майно. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Наразі триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала вісім смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Єрківцях (Дівичківська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ), Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ) і Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 20 лютого на Переяславщині у Дніпрі потонув рибалка. Він провалився під лід.

Оксана Симоненко

Нагору