ЖИТТЯ

Ніч у Переяславі була спокійною: сирени мовчали, захисники все контролювали

Як минула ніч у Переяславі. Розповів міський голова.

Минула доба у Переяславській громаді була спокійною. Сирени тривоги лунали лише о 16:00, однак вони були тестувальними. Більше тестів проводити не будуть. Під час будь-якої наступної сирени потрібно пройти до безпечного місця. Комендантська година тривала із 19:00 28 лютого до 7:00 1 березня. У цей період повідомлень про тривогу не було, наші захисники все контролювали. Про це повідомляє Інформатор.

Звечора міський голова Вячеслав Саулко у відеозвернення запевнив, що ніч має бути спокійною і що людям нарешті варто відпочити. Зранку розповів, що ніч на Переяславщині справді була тихою та спокійною:

– Ми не виявили жодного порушення комендантської години. Наші захисники, загони самооборони як завжди стояли на блокпостах, забезпечуючи порядок у громаді. Вони дають впевненість у тому, що Україна переможе. Дивлячись на цих людей, можу з впевненістю сказати: ворог через Переяславщину не пройде, ви всі будете у безпеці.

Саулко побажав усім гарного дня та чудового настрою. Закликав довіряти лише офіційним джерелам інформації, які отримують дані прямо з оперативного штабу: ProSlav, Інформатору, Переяслав.City.

Якщо ви хвилюєтеся, що не почуєте сирен у своєму домі, підписуйтеся на наш Telegram-канал. Там ми терміново повідомляємо про ввімкнення сирен.

Нагадаємо, що в нашій громаді постійно зростає кількість укриттів. Актуальний список – за посиланням.

Нагору