Переяслав Перейти на сайт

Як отримати пенсію та інші виплати на Укрпошті під час війни

В Україні триває воєнний стан. Як у цей час отримати виплати на Укрпошті?

Якщо ви перебуваєте на своєму постійному місці проживання, варто очікувати свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти. Перевірити роботу відділень Укрпошти у вашому регіоні можна за посиланням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Укрпошти.

Укрпошта повідомлятиме, якщо через воєнну ситуацію будуть перенесені дати виплат. Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, то можете отримати свої виплати таким чином:

1. Зателефонуйте:

2. Повідомте про необхідність отримання пенсії, грошової допомоги за іншою адресою та передайте таку інформацію:

Якщо ви отримуєте пенсію або грошову допомогу поштовим переказом, повідомте оператору додатково код переказу, який отримали в смс-повідомленні. Ваші кошти будуть виплачені за заявленою адресою проживання протягом декількох днів. Гроші можна отримати, навіть якщо ви не визначилися з місцем отримання – це можна зробити на будь-якому автоматизованому відділенні Укрпошти, до якого буде доступ. Повідомте про це оператору.

Отримування пенсії та субсидії через банківські установи для тих, хто не маєте зараз можливості зняти з картки готівку, теж доступне. Ви можете скористатися такими сервісами Укрпошти:

Нагадуємо, що виконком міської ради Переяслава відкрив благодійний рахунок на потреби тероборони. Збирають гроші на продукти та побутові речі.