ЖИТТЯ

7 березня: дванадцята доба вторгнення рф в Україну

НАРОД УКРАЇНИ ВИМАГАЄ ввести санкції проти ВСІХ, хто є учасниками військових злочинів проти НАРОДУ УКРАЇНИ! Заарештувати всю власність пряму та непряму, це ті застави, які будуть використовуватися для військових виплат!

– ВСІХ членів ради федерації, їхніх сімей та пов’язаних осіб

– ВСІХ членів державної думи РФ, їхніх сімей та пов’язаних осіб

– ВСІХ губернаторів РФ, їхніх сімей та пов’язаних осіб

– ВЕСЬ ТОП-МЕНЕДЖМЕНТ оборонних підприємств – у складі директора та всіх заступників, фінансового директора, членів наглядових рад! І, звичайно ж, членів їхніх сімей.

Інформатор Україна повідомляє, що в цьому списку буде кілька тисяч посібників воєнних злочинів. У кожного з них величезна кількість власності за межами РФ, надзвичайно дорога нерухомість, рахунки, картинні галереї, різні колекції, яхти та літаки. Вартість цих активів – десятки мільярдів.

Окреме питання – закликати всіх юристів та юридичні компанії не обслуговувати російських бізнесменів, чиновників та політиків. Їхня робота допомагає і надалі вести геноцид в Україні!

Окреме питання №2 – звернутися до нафтових країн – ОАЕ тощо, ми бачимо сьогодні величезне надходження грошей та активів у цей РЕГІОН, тому вони мають підтримати САНКЦІЇ проти співучасників, а не виступати посібниками режиму. “Нафтові князівства” і так виграватимуть за рахунок зростання ціни на свої вуглеводні.

Звертаємось до МЗС України та особисто до пана Кулеби – прохання почати готувати подібні списки та передати до всіх країн, які проти ГЕНОЦИДУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.

Від подібних дій ворог України отримає велику шкоду, і в них почнеться швидке розуміння того, що відбувається, і запаморочення.

Наближаємо ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

СЛАВА УКРАЇНІ !

Нагору