ГРОШІ

8 Березня під час війни: скільки коштують квіти в Переяславі

Важко радіти святам, коли в країні триває війна. Втім, забувати про них теж не варто. У Переяславі біля універмагу зранку 8 березня традиційно продавали квіти. Які саме та скільки вони коштували?

Навпроти універмагу в Переяславі завжди продають квіти на свята, але в умовах війни це важко було передбачити. Не зважаючи на складні обставини, продавці все ж таки вийшли для того, щоб жителі міста змогли порадувати важливих для них жінок красивими квітами. Інформатор дізнавався, що саме та почім можна було купити.

На жаль, цьогоріч різноманітності у виборі майже не було. Біля універмагу просто неба продавали лише тюльпани, за винятком чоловіка, в якого були червоні та жовті троянди. Ціни на квіти такі:

  • тюльпан – від 15 до 25 гривень;
  • троянда – від 40 до 60 гривень;
  • вербна гілочка (котики) – 25 гривень;
  • тюльпан у вазоні – від 50 гривень за штуку;
  • три тюльпани у вазоні – 130 гривень.

– Ми закупили цибулинки з Голландії ще восени. Всю зиму їх вирощували. Рука би не піднялася їх просто взяти й викинути. Тим паче, купувало квіти сьогодні доволі багато людей, – розповіла продавчиня тюльпанів Яна.

Нагадуємо, що в Україні запускають національний роумінг. Якщо мережа вашого оператора недоступна, можна переключитися на мережу іншого.

Нагору