ЖИТТЯ

Інформатор безкоштовно допоможе вашому бізнесу: разом переможемо

Потрібно продовжувати працювати, щоб підтримувати економіку. Ми можемо допомогти вашому бізнесу.

Через воєнні дії в Україні багатьом підприємцям довелось покинути роботу на невизначений час. Але Президент Володимир Зеленський закликав всіх працівників та роботодавців надалі працювати в тих регіонах, де спокійно, та підтримати таким чином економіку України. Потрібно відкривати кафе, магазини, оплачувати податки і таким чином підтримувати нашу армію.

Інформатор з початку війни не припиняв своєї діяльності, щоб містяни отримували оперативну інформацію щодо обстановки в територіальній громаді. Більше того, ми готові допомогти вашому бізнесу. Редакція розмістить інформацію про вашу компанію, послуги або продукцію на нашому сайті та в соціальних мережах АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО.

Ми готові підтримати будь-який бізнес у цей важкий для всіх час. Вам достатньо підготувати пресреліз (текст та фото) та надіслати нам. Повідомте, що ви пропонуєте жителям Переяслава, про те, що ви робите, та як сприяєте майбутній перемозі.

Надсилайте ваші пресрелізи на пошту: ps.informator@gmail.com

Деталі – за тел. 093-122-02-02.

У релізі обов’язково вкажіть контакті дані, адресу та де вас можна знайти. У темі листа вказуйте “Безкоштовна публікація”.

Раніше ми розповідали, як Дана Мартенс повернулася з Києва до Переяслава і зайнялася волонтерством. 

Нагору