ЖИТТЯ

У Дівичках попрощалися з Героєм Ярославом Подоляном: він загинув на війні

Переяславщина попрощалася зі своїм Героєм. У останню путь провели Ярослава Подоляна.

Сьогодні, 23 березня, у Дівичках попрощалися із Героєм Ярославом Подоляном. Він загинув 16 березня біля населеного пункту Кам’янка Харківської області, у складі ЗСУ захищаючи країну від російських окупантів. Йому було 26 років. Вдовою залишилася дружина, батьки втратили сина. Про це повідомляє Інформатор.

Попрощатися з Героєм прийшло кілька сотень людей, серед яких його родичі, друзі, можновладці та просто небайдужі жителі Дівичок. Прощальні слова, зокрема, сказали голова Дівичківської громади Олександр Слюсар та голова Переяславської громади Вячеслав Саулко.

Під час поховання лунав Гімн України, а воїни салютували залпами у небо. Поховали Ярослава Подоляна на дівичківському кладовищі.

“Тяжко писати, тому що сьогодні ми провели у останню путь вірного сина не лише Дівичківської громади, а й сина всієї держави. Сина нації, який віддав своє життя за нашу свободу та незалежність, за те, щоб ми з вами мали змогу спокійно жити на своїй Богом даній землі. Спочивай з миром, Ярославе…”, – написав у Facebook Олександр Слюсар.

Спочивай з миром, Ярославе

Герої не вмирають. Вічна пам’ять Герою.

Фото із Facebook-сторінки Олександра Слюсара

Нагору