ЖИТТЯ

У Переяславі психологи проводять онлайн-зустрічі для підтримки батьків у воєнний час

Переяславські психологи створили групу взаємодопомоги для батьків дітей, що переживають психологічні труднощі під час війни. Під час онлайн-зустрічей можна поспілкуватися про проблеми й знайти шляхи вирішення їх.

Кафедра психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Центр консультативно-ресурсної психології проводять безкоштовні онлайн-зустрічі на платформі Zoom для батьків дітей, які переживають психологічні труднощі в період воєнних дій. Про це повідомляє Інформатор. Проводять онлайн-зустрічі у понеділок та четвер з 17:00 до 18:00.

Група є платформою для психологічної просвіти, консультування, підтримки, обміну досвідом між батьками дітей та психолого-педагогічними фахівцями в умовах війни. Висока тривога, страх, паніка, відчуття безпорадності та болючої невизначеності – це проблеми, які загострюються в умовах воєнних дій, але це нормально.

Основні питання, які обговорюються в групі:

  • перша психологічна допомога близьким в екстремальних ситуаціях;
  • психотравма – її ознаки, наслідки та способи подолання;
  • робота з руйнівними емоційними станами високої інтенсивності;
  • пошук ресурсу для збереження власного психічного здоров’я.

У групі збирають цінні матеріали, книги, статті, які можуть стати у нагоді, запрошують фахівців різних напрямків, які діляться досвідом. Доєднатися до спільноти можна у Facebook за цим посиланням.

Лінія психологічної підтримки для батьків:

  • (073) 369-09-09 – Світлана Герасіна
  • (095) 384-92-94 – Зоя Гуріна

Нагадуємо, що в Переяславі також діє гаряча лінія психологічної підтримки. Деталі – за посиланням.

Нагору