ЖИТТЯ

Пожежі, крадіжка авто, погані дороги: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Понад місяць триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 26 березня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

У Переяславі біля “Стогнія” дві години гасили палаючий луг: фото пожежі. Пожежі сухої трави стали головною проблемою початку минулої весни. У Переяславі 26 березня горіло поле поблизу Стогніївського шляху. Рятувальники ліквідовували вогонь майже дві години.

У Переяславі біля житлового будинку викрали автомобіль. 26 березня 2021 року зранку в Переяславі біля будинку на вул. Богдана Хмельницького викрали автомобіль Hyundai. Заявник вийшов із дому о 8:20 та не виявив свого авто, востаннє він бачив його 25 березня о 21 годині.

На Переяславщині зіткнулися Renault та Hyundai: двоє людей постраждали. Трішки раніше 24 березня поблизу Хоцьок (Циблівська ТГ) на автотрасі Бориспіль-Дніпро зіткнулися автомобілі Renault та Hyundai. Водій Renault виїжджав на головну автодорогу і через неуважність не надав перевагу автомобілю Hyundai. Внаслідок ДТП водій Hyundai та його пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені до бориспільської лікарні.

Сніг розтанув разом із дорогами: актуальна проблема Переяслава. Торік ми підготували репортаж про дороги Переяслава. На жаль, далеко не всі вони були в задовільному стані.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору