ЖИТТЯ

У Переяславі в супермаркетах АТБ збирають гуманітарну допомогу для тероборони

У супермаркетах АТБ збирають гуманітарну допомогу. У Переяславі вона призначена для тероборони.

У супермаркетах АТБ збирають гуманітарну допомогу. Продукти, медикаменти, різні товари та екіпірування передають підрозділам Збройних сил України та територіальної оборони. Тільки за перші дні реалізації проєкту в магазинах України зібрали понад 8 тонн необхідних товарів та продуктів харчування. Інформацію про те, яка саме потрібна допомога, розмістили на вході до магазинів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку компанії АТБ.

У Переяславі допомогу збирають в магазинах АТБ, що розташовані на вулиці Богдана Хмельницького (біля автостанції) та на перехресті вулиць Покровська та Михайла Сікорського. Детальніше про це розповіла заступниця керуючого АТБ біля автостанції Юлія Мисан:

– Збір гуманітарної допомоги в наших магазинах розпочався 18 березня. При виході з магазину стоїть візочок, куди можна покласти продукти. Люди зазвичай кладуть те, що вважають за потрібне: крупи, хліб, ковбасу, непродовольчі товари. Одного разу навіть поклали печиво не з нашого магазину. Протягом дня візочок повністю заповнюється продуктами і речами. Після цього ми складаємо відповідний акт вмісту і передаємо теробороні Переяслава.

Раніше ми повідомляли, що 3 квітня на недільному базарі у Переяславі торгували активно. Привезли багато рослин на посадку.

Нагору