ЖИТТЯ

Вогонь, поліція, конкурс краси: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Понад місяць триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 5 квітня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

У Переяславі сталася пожежа на цегельному заводі: відео з місця події. Торік 5 квітня зранку до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння піддонів в цеху для сушіння цегли на території цегельного заводу в Переяславі. Пожежу ліквідували. Постраждалих не було.

У Переяславі знову горіла суха трава: тепер гектар на Музейній. Днем раніше сталося загоряння трав’яного настилу у Переяславі на вулиці Музейній. Пожежники виявили, що горить трава на площі 1 гектар. Вогонь не встиг поширитися. Ніхто не постраждав.

На Переяславщині пограбували будинок та сталося три ДТП: що зафіксувала поліція минулого тижня. Пограбування будинку та три ДТП зафіксувала поліція протягом того тижня на Переяславщині. Інформатор дізнався деталі.

Журналістка Інформатора візьме участь в конкурсі краси TOP FACE PEREIASLAV. Із 1 до 7 квітня тривала реєстрація на онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. У відбірковому етапі учасниць мали розділити на пари, переможниця в кожній проходила до наступного етапу. Після чотирьох етапів визначилася переможниця. Журналістка Інформатора Оксана Симоненко також взяла участь у конкурсі. Для відбіркових фото ми влаштували їй фотосесію в музеї просто неба.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору