ЖИТТЯ

Крадіжка в магазині, підсумки тижня та веселкове місто: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи? 

Понад пів сотні днів триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 16 квітня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

На Переяславщині обікрали магазин: витягнули гроші з каси. Торік 15 квітня вночі в селі Мала Каратуль Ташанської ТГ в одному з магазинів спрацювала сигналізація. Звідти встигли викрасти гроші. Точну суму не повідомляли.

Недотримання карантину, гроші чиновників та “золото” Кондусь: дивіться найсвіжіші новини Переяслава. У другому випуску новин від Інформатора ми розповідали, як підприємці не дотримувалися карантинних обмежень, скільки заробили минулого року переяславські чиновники та депутати та про спортивні успіхи нашої землячки на всеукраїнському рівні. Не оминули увагою й теми набережної на Альті.

Переяслав наче веселка: який вигляд має місто в семи кольорах. Чи знали ви, що усі кольори веселки разом утворюють білий? А що взагалі таке та веселка? Різнобарвна смуга, оптичне явище чи просто насолода для очей? Відповідь у кожного своя, але, перш за все, веселка — це поєднання семи основних кольорів. Ми спробували “зліпити” її з частинок Переяслава. Як це вдалося, дивіться за посиланням.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору