ЖИТТЯ

Діджеї з Переяслава створили ремікс на пісню “Додому” гурту Kalush

Двоє юнаків із Переяслава створили ремікс на пісню гурту Kalush та Skofka під назвою “Додому”. Більше про це вони розповіли Інформатору.

Ярослав Бокшиц та його друг Олександр Дем’яненко (мають псевдоніми DJ ЯR та DJ DEMMM) із Переяслава зробили ремікс на пісню “Додому” українського реп-гурту Kalush та виконавця Skofka. Хлопці працювали над реміксом три дні. Прослухати трек можна за цим посиланням. Інформатор дізнався у Ярослава Бокшица детальніше про створення треку.

– Разом з Олександром ми працюємо діджеями у РК “Адреналін”. Ідея виникла максимально неочікувано для нас обох. Шукали, на який трек зробити ремікс, і в мене виникла ідея зробити на дуже актуальну зараз пісню гурту Kalush та репера Skofka – “Додому”. Робили його майже три дні – порівняно не довго, але це якщо не враховувати того факту, що ці дні ти просто сидиш і дивишся у монітор. Загалом займаємось цією справою не так давно – всього понад рік. Ті люди, які кажуть, що ремікси робити не важко, дуже помиляються. Сфера музики – це тяжка річ, яку потрібно освоювати не один рік! – пояснив Ярослав.

Нагадаємо, що раніше переяславець Олександр Максименко написав пісню “Героям”. На неї вийшов кліп.

Юлія Кравченко

Нагору